Pagina principală » Blog » Sisteme de ventilare » Cel mai vândut aparat de aer condiționat al anului 2022, Inventor NEO.

Cel mai vândut aparat de aer condiționat al anului 2022, Inventor NEO.

Proaspăt lansat în 2022, aparatul de aer condiționat Neo de la compania grecească Inventor, a devenit vedetă. Ieșind pe piață cu misiunea de a crea condiții de confort absolut în locuință, îndepărtând în același timp microorganismele dăunătoare din atmosferă, a întrecut așteptările consumatorilor.

Datorită capacităților sale tehnice, dar și a prețului atrăgător, Inventor Neo a fost îndrăgit de cea mai mare parte a clienților, iar în scurt timp a devenit cel mai vândut aparat de aer condiționat al anului 2022, în magazinul Microclima, dar și pe www.microclima.md.

Titlul de “Alegerea consumatorului #1” este bine meritat, iar mai jos vă prezentăm cele mai importante funcții și caracteristici tehnice datorită cărora a devenit lider.

Funcții și caracteristici tehnice

Tehnologia ultraviolet de tip C are funcția de igienizare și neutralizare a microorganismelor, germenilor și bacteriilor, datorită razelor UV, care produc radiații ultraviolete de tip C. Ionizatorul la rândul său ajută la îndepărtarea particulelor dăunătoare din suspensie, oferind o senzație constantă de prospețime.

Breeze Away. Această funcție inteligentă asigură ca fluxul de aer al aparatului de aer condiționat să nu fie îndreptat către persoane. În timpul funcțiilor de răcire, ventilare și dezumidificare, panta jaluzei se înclină la 35°, iar viteza ventilatorului se ajustează automat.

Filtru HEPA de sterilizare. Acest filtru performant îndepărtează chiar și cea mai mică cantitate de praf din aer. Elimină germenii în timp ce reduce șansa de alergii și boli, oferind aer curat și sănătos.

Modul Ultra Silențios. Odată activat, modul Ultra Silențios oferă o liniște absolute în încăpere.

Wi-Fi Standard. Inventor Wi-Fi Standard series, includ modulul USB pentru WiFi pentru a putea profita de beneficiile controlului de la distanță. Poți controla temperatura încăperii de oriunde, folosind smartphone-ul sau tablet, iar aplicația este gratuită.

Follow ME. Telecomanda este echipată cu un senzor de temperatura. Atunci când funcția Follow Me este activată, temperatura detectată de telecomanda este sincronizată cu cea a aparatului.

Hotel Menu este un set de caracteristici special concepute pentru a contribui la o funcționare mai bună și mai economă a instalațiilor de climatizare în unitățile hoteliere.

Filtru cu Τriplă Αcțiune cu vitamina C, Ioni de Argint și Catalizator protejează pielea și îmbunătățește calitatea aerului.

Autocurățare Puternică. Reduce umiditatea nedorită din unitatea interioră în timpul funcționării în modul de răcire. După oprirea aparatului de aer condiționat, ventilatorul din unitatea interioară va continua să funcționeze pentru un timp până când aceasta devine uscată.

Flux de Aer în 4 Direcții. Design-ul reînnoit creează o distribuție uniformă a aerului în toate direcțiile. Mișcarea flapsurilor se face nu numai pe orizontală dar și pe verticală, ceea ce face ca aerul să ajungă și în zonele cele mai dificile.

Filtru de praf de mare densitate optimizează eficiența de filtrare cu până la 40%.

Agentul frigorific ECO R32 are un impact redus cu 68% asupra încălzirii globale și nu afectează stratul de ozon.

O altă caracteristică importantă este Clasa Energetică A+++, care aduce economii substanțiale la facturi și îți păstrează banii în buzunar.

Toate aparatele de aer condiționat Inventor sunt însoțite de un certificat de garanție de 5 ani.

Ne bucurăm să vă punem la dispoziție aparatul Inventor Neo, un climatizator modern, cu peste 20 de funcții inteligente (și alte câteva zeci de caracteristici tehnice pe care le puteți vizualiza aici), care măresc satisfacția de exploatare și, desigur, creează o microclimă sănătoasă în casele dumneavostră.

Atunci când alegi Inventor Neo, faci o investiție perfectă. Prețurile pentru acest model încep cu 11700 lei pentru modelul de 9000 BTU. Achitarea se poate efectua în rate, cu dobândă 0%, în magazinul Microclima.

Pentru o consultație personalizată și gratuită, dar și pentru orice alte detalii referitoare la sistemele de ventilare și climatizare, vă stă la dispoziție un specialist: +373 610 98 989.

Showroom Microclima – Petricani 17/4