Cosul de fum este adesea cel mai neglijat sistem intr-o casa. Multi proprietari de locuinte nu isi dau seama ca un cos de fum este de fapt un sistem complex de componente importante care asigura functionarea eficienta si in conditii de siguranta.
Cosurile de fum din inox sunt o solutie avansata recomandata pentru evacuarea gazelor Un mare avantaj al produselor noastre este ca poate fi configurat in functie de nevoile fiecarui proiect, avand posibilitatea de a devia traseul fumului. Pot fi astfel amplasate acolo unde cosurile de fum zidite traditional nu pot fi montate.

Posibilitatea montarii lor atat in aplicatii rezidentiale (o casa privata) cat si pentru aplicatii industriale sau hoteliere/turistice (case de vacante, pensiuni, cabane), mentinandu-se distanta corespunzatoare fata de peretele cladirii.

bg-descriere-cos-fum.jpg

Sunt certificate si testate conform reglementarilor europene in vigoare.
Au o izolatie continua ceea ce inseamna ca temperatura exterioara se mentine scazuta, aducand un plus de siguranta in exploatare, in special pe sezonul geros cand temperaturile scad sub 20 de grade Celsius.
Avantajul instalarii usoare si rapide caracterizat de gama larga de diametre disponibile, de greutate, de stabilitatea mare indiferent de conditii, de posibilitatea de utilizare imediata, fara izolatie termica suplimentara sau lucrari de sudura.
Atat pentru alegerea cosului de fum potrivit dar si pentru montajul corespunzator al acestuia, va recomandam un furnizor si un montator profesionist, de incredere si avand cunostinte specializate.
Pentru acestea nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi informatii pretioase de producator si toata experienta noastra.

bg-cos-fum-avantaje.jpg
investeste.jpg

Investește inteligent

Cosul de fum reprezinta o valoare nesemnificativa din valoarea totala a unei casei asa ca recomandam ca investitia sa fie facuta inteligent, fara ca pretul sa fie singurul criteriu de luat in calcul, deoarece calitatea unui cos de fum din inox vizeaza siguranta intregului camin si a familiei.
Cea mai corecta varianta in determinarea configuratiei si pretului final al cosului de fum se stabileste in urma unei masuratori exacte, de recomandat, facuta de o persoana specializata in acest sens.