Условия и положения

1. Introducere

Bine ați venit pe microclima.md, magazinul dvs. online dedicat sistemelor de climatizare. Oferim produse de înaltă calitate, cum ar fi split-uri, sisteme de ventilare cu recuperare de căldură și dezumidificatoare, pentru a vă asigura confortul în locuință sau la birou. Acești termeni și condiții guvernează utilizarea site-ului nostru și a serviciilor asociate. Prin utilizarea site-ului, vă exprimați acordul cu aceste reguli.

2. Utilizarea Site-ului

Accesul la Site: Site-ul microclima.md este accesibil tuturor utilizatorilor, fără restricții de vârstă sau locație.

Condiții de Utilizare: Utilizatorii se angajează să folosească site-ul în mod responsabil, evitând orice comportament care ar putea dăuna funcționării sau reputației site-ului.

Interzicerea Utilizării Ilegale: Orice utilizare ilegală sau frauduloasă a site-ului este strict interzisă și va fi sancționată conform legislației aplicabile.

3. Politica de Confidențialitate

Colectarea Datelor: Colectăm date personale necesare pentru procesarea comenzilor și oferirea suportului clienți, inclusiv nume, adresă și informații de contact.

Protecția Datelor: Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale. Datele sunt păstrate în siguranță și nu sunt partajate cu terți fără consimțământul dumneavoastră explicit.

4. Procesul de Cumpărare

Selecția Produselor: Utilizatorii pot naviga pe site și pot selecta produsele dorite pentru adăugare în coșul de cumpărături.

Plasarea Comenzii: După selecția produselor, clienții vor completa un formular cu informații pentru livrare și facturare.

Modalități de Plată: Acceptăm diverse metode de plată, inclusiv cash, carduri de credit/debit și transferuri bancare.

Confirmarea Comenzii: După plasarea comenzii, clienții vor primi o confirmare prin email, împreună cu detaliile comenzii și estimarea timpului de livrare.

5. Livrare și Instalare

Мы предлагаем два варианта доставки:

  • ridicare de la sediu (Strada Petricani 17/3, Chişinău 2059, Republica Moldova) – in intervalul orar 9.00 – 18.00, de luni pana vineri si sambata de la 9.00 – 14.00.
  • livrare prin curierat rapid – poti solicita nr. la numarul de telefon: +373 61 098 989

Livrarea gratuita in raza or. Chisinau.

  • termenul de livrare este de pana la 72 de ore
  • во время Пасхи, Рождества, Черной пятницы, а также во время всех других объявленных кампаний или во время других официальных праздников обработка и доставка могут занять от 7 до 10 рабочих дней.
  • для продуктов, которые привозятся на заказ, проверяется наличие, и мы возвращаем срок поставки по вашему запросу.
  • produsele vin insotite de toate documentele (factura fiscala, certificate de garantie, manuale tehnice etc); daca sesizezi documente lipsa, te rugam sa ne anunti la numarul de telefon: +373 61 098 989
  • мы поставляем продукцию в оригинальной упаковке производителя.

Servicii de Instalare: Oferim servicii de instalare profesionale pentru produsele achiziționate. Costurile și disponibilitatea serviciilor de instalare pot varia în funcție de produs și locație.

6. Consultanță și Suport

Консультация: Oferim consultanță profesională pentru alegerea sistemelor de climatizare potrivite nevoilor dumneavoastră.

Suport Client: Pentru întrebări sau asistență, clienții pot contacta suportul nostru la numărul +373 61 098 989​ sau prin email la info@microclima.md.